OSG Hengelo – Agenda

OSG Hengelo Agenda

Overzicht van mogelijkheden

 

 

  TWEETALIG ONDERWIJS (TTO)
Je hebt Havo/VWO niveau en bent altijd al goed geweest in Engels? Of juist helemaal niet, maar wil je graag beter worden in deze wereldtaal? Kom dan naar een van de mini-lesjes van het TTO. Laat je verrassen en schrijf je gauw in voor deze mini-les om te kijken of tweetalig onderwijs goed bij jou past.
   
  KUNST/MUZIEK
Kunst & Muziek zijn vakken waar je je creativiteit mag uiten. Hoe tof is dat? Creatief bezig zijn doe je samen en we vinden het belangrijk dat je leert om te durven. Vind jij muziek maken of je uiten in een creatieve opdracht interessant, dan is de les tijdens de MontiMiddag wat voor jou!
   
  EXACT
Exact zijn de vakken die te maken hebben met natuur en techniek, maar ook met wiskunde, scheikunde en biologie. Onderzoeken, proberen en experimenteren , dat gaan we tijdens deze les doen.
   
  WERELDKLAS
Heb je mavo of havo advies en ben jij nieuwsgierig naar de wereld om je heen? Wil jij ook graag je kennis van de Engelse taal verbeteren?  Dan is de Wereldklas iets voor jou! Tijdens deze les kom je meer te weten over de Wereldklas en de Werelduren. 
   
  VERRIJKT VWO
Het verrijkt vwo houdt in dat je ook andere activiteiten onderneemt naast je reguliere lessen. Hierbij zou je kunnen denken aan het leren van een nieuwe vaardigheid, een andere taal of verdieping in een vak dat jij interessant vindt!
   
  Gamma
Altijd al meer willen weten van historie, de aarde of het heden? Dan ben jij iemand die geschiedenis, aardrijkskunde of het nieuws interessant vindt.
Tijdens de les ‘Gamma’ gaan we actief met jou op ontdekking.
   
  TALEN
Frans, Duits, Engels, Nederlands?


Bij ons op school krijg je het allemaal. Tijdens deze MontiMiddag maak je verder kennis met één van deze talen.
Ben jij ook benieuwd welke het wordt?
   
  DigiT
Digitale geletterdheid gaat over de vaardigheden en kennis die je nodig hebt in de huidige maatschappij. In deze les maak je kennis van deze wereld en hoe wij hier in een middelbare school mee om gaan.

Klik hier om terug te gaan naar het formulier met de keuzes die je kunt maken !

Terug naar boven