Niet aanzitten

Overzicht van de (Monti) lesjes die je kunt bezoeken.

Dank u wel voor uw interesse in de MontiMiddagen van het Montessori College Twente.

Uw zoon/dochter kan zich op één van de volgende middagen inschrijven. Onderaan deze pagina vindt u het keuzemenu voor de aanmelding. Je volgt in ieder geval twee lesjes. Hiervoor vragen we je om voorkeur 1 en 2 te selecteren. Om organisatorische redenen vragen we je ook nog een derde keuze te maken, zodat we je in ieder geval twee keer een lesje kunnen aanbieden. We zullen je keuzes 1 en 2 zoveel mogelijk honoreren.

Woensdag 24 november 2021

Keuze uit twee aanvangstijden: 13.45 uur of 15.15 uur

Aanmelden kan tot en met vrijdag 19 november a.s. 12.00 uur. U ontvangt maandag 22 november a.s. de definitieve indeling per mail.

Maandag 29 november 2021

Aanvangstijd: 15.15 uur

Aanmelden kan tot en met donderdag 25 november a.s. 12.00 uur. U ontvangt vrijdag 26 november a.s. de definitieve indeling per mail.

TWEETALIG ONDERWIJS (TTO)
Altijd al goed geweest in Engels? Of juist helemaal niet, maar wil je graag beter worden in deze wereldtaal? Kom dan naar een van de mini-lesjes van het TTO. Laat je verrassen en schrijf je gauw in voor deze mini-les om te kijken of tweetalig onderwijs goed bij jou past.
KUNST/MUZIEK
“Muziek maak je samen en tijdens de lessen op school is dat wat we vooral doen! Iedereen leert in de eerste jaren drummen, keyboard spelen, zingen en gitaar spelen. Tijdens de online les op de open dag gaan we met verschillende spelletjes samen kijken wat jij al van muziek kent en herkent, van instrumenten tot een echte popquiz!”
EXACT
Exact zijn de vakken die te maken hebben met natuur en techniek. Wij gaan een lesje scheikunde doen. Dit vak gaat over alles dat met stoffen te maken heeft. Wij gaan leren wat zure en wat basische stoffen zijn. Uiteraard hoort hier ook een proefje bij. De meeste spullen hiervoor heb je thuis wel en de rest krijg je van ons.
WERELDKLAS
Ben jij nieuwsgierig naar de wereld om je heen? Wil jij ook graag je kennis van de Engelse taal verbeteren? En heb jij een mavo of havo advies? Dan is de Wereldklas iets voor jou! Tijdens deze online les kom je meer te weten over de Wereldklas en de Werelduren. 
VERRIJKT VWO
Het verrijkt vwo houdt in dat je ook andere activiteiten onderneemt naast je reguliere lessen. Hierbij zou je kunnen denken aan het leren van een nieuwe vaardigheid, een andere taal of verdieping in een vak dat jij interessant vindt!
AARDRIJKSKUNDE
Altijd al meer willen weten van de wereld om je heen? Doe dan mee met deze les waarin je actief op ontdekking gaat.
TALEN
Frans, Duits, Engels, Nederlands?


Bij ons op school krijg je het allemaal. Op onze Open Dag kun je kennis maken met één van deze talen. Benieuwd welke het wordt?


Terug naar boven