MontiMiddagen

Op dit moment is de inschrijving voor de MontiMiddagen gesloten.

TWEETALIG ONDERWIJS (TTO)
Altijd al goed geweest in Engels? Of juist helemaal niet, maar wil je graag beter worden in deze wereldtaal? Kom dan naar een van de mini-lesjes van het TTO. Laat je verrassen en schrijf je gauw in voor deze mini-les om te kijken of tweetalig onderwijs goed bij jou past.
KUNST/MUZIEK
Kunst & Muziek zijn vakken waar je je creativiteit mag uiten. Hoe tof is dat? Creatief bezig zijn doe je samen en we vinden het belangrijk dat je leert om te durven. Vind jij muziek maken of je uiten in een creatieve opdracht interessant, dan is de les tijdens de MontiMiddag wat voor jou!
EXACT
Exact zijn de vakken die te maken hebben met natuur en techniek, maar ook met wiskunde, scheikunde en biologie. Onderzoeken, proberen en experimenteren , dat gaan we tijdens deze les doen.
WERELDKLAS
Ben jij nieuwsgierig naar de wereld om je heen? Wil jij ook graag je kennis van de Engelse taal verbeteren? En heb jij een mavo of havo advies? Dan is de Wereldklas iets voor jou! Tijdens deze les kom je meer te weten over de Wereldklas en de Werelduren. 
VERRIJKT VWO
Het verrijkt vwo houdt in dat je ook andere activiteiten onderneemt naast je reguliere lessen. Hierbij zou je kunnen denken aan het leren van een nieuwe vaardigheid, een andere taal of verdieping in een vak dat jij interessant vindt!
Gamma
Altijd al meer willen weten van de wereld? Dan ben jij iemand die geschiedenis, aardrijkskunde of het nieuws interessant vindt.
Tijdens de les ‘Gamma’ gaan we actief met jou op ontdekking.
TALEN
Frans, Duits, Engels, Nederlands?


Bij ons op school krijg je het allemaal. Tijdens deze MontiMiddag maak je verder kennis met één van deze talen.
Ben jij ook benieuwd welke het wordt?
Terug naar boven