OSG Hengelo – Agenda

OSG Hengelo Agenda

Montimiddag 2022

Overzicht van de (Monti) lesjes die je kunt bezoeken.

Dank u wel voor uw interesse in de MontiMiddagen van het Montessori College Twente. 

Alle lesjes op 23 november a.s. zijn volgeboekt. U ontvangt maandag 21 november a.s. de definitieve indeling per mail.

 

Uw zoon/dochter kan zich hier binnenkort inschrijven voor de Montimiddagen in 2023. 

Onderaan deze pagina vindt u het keuzemenu voor de aanmelding. Je volgt in ieder geval twee lesjes.
Hiervoor vragen we je dan  om voorkeur 1 en 2 te selecteren.

Heeft u vragen, kunt u een mail sturen naar b.vis@osghengelo.nl

Binnenkort komen de inschrijvingen voor 2023 beschikbaar.

  TWEETALIG ONDERWIJS (TTO)
Altijd al goed geweest in Engels? Of juist helemaal niet, maar wil je graag beter worden in deze wereldtaal? Kom dan naar een van de mini-lesjes van het TTO. Laat je verrassen en schrijf je gauw in voor deze mini-les om te kijken of tweetalig onderwijs goed bij jou past.
   
  KUNST/MUZIEK
“Muziek maak je samen en tijdens de lessen op school is dat wat we vooral doen! Iedereen leert in de eerste jaren drummen, keyboard spelen, zingen en gitaar spelen. Tijdens de online les op de open dag gaan we met verschillende spelletjes samen kijken wat jij al van muziek kent en herkent, van instrumenten tot een echte popquiz!”
   
  EXACT
Exact zijn de vakken die te maken hebben met natuur en techniek. Wij gaan een lesje scheikunde doen. Dit vak gaat over alles dat met stoffen te maken heeft. Wij gaan leren wat zure en wat basische stoffen zijn. Uiteraard hoort hier ook een proefje bij. De meeste spullen hiervoor heb je thuis wel en de rest krijg je van ons.
   
  WERELDKLAS
Ben jij nieuwsgierig naar de wereld om je heen? Wil jij ook graag je kennis van de Engelse taal verbeteren? En heb jij een mavo of havo advies? Dan is de Wereldklas iets voor jou! Tijdens deze online les kom je meer te weten over de Wereldklas en de Werelduren. 
   
  VERRIJKT VWO
Het verrijkt vwo houdt in dat je ook andere activiteiten onderneemt naast je reguliere lessen. Hierbij zou je kunnen denken aan het leren van een nieuwe vaardigheid, een andere taal of verdieping in een vak dat jij interessant vindt!
   
  GAMMA
Vind jij vakken zoals geschiedenis en aardrijkskunde ook zo leuk op school? Bij ‘Gamma’ horen ook nog de vakken economie en maatschappijleer. Vind je het leuk om tijdens de montimiddag hierin een les te krijgen, dan kies je voor ‘Gamma’ als keuze.
   
  TALEN
Frans, Duits, Engels, Nederlands?


Bij ons op school krijg je het allemaal. Op onze Open Dag kun je kennis maken met één van deze talen. Benieuwd welke het wordt?

 

 

Terug naar boven